Hoitokulma Ilona

KH, Minna Kuusikoski, 045 - 120 6963

Hierontaan tullessa

Pue rennot kiristämättömät vaatteet, olo on mukavampi ja joskus hierontaan saattaa sisältyä myös venyttelyjä. Jos mahdollista käy suihkussa.

Juo runsaasti vettä ennen ja jälkeen hieronnan, joukkoon voi tipauttaa muutaman pisaran sitruunanmehua nesteen imeytymistä lihaksistoon vauhdittamaan.

Ensimmäistä kertaa hierontaan tullessa varaa hieman enemmän aikaa esitietolomakkeen/ taustatietojen kertomista varten.

Jos mahdollista ota mukaan oma pyyhe! Hierontavoide on hyvin ihoon imeytyvää voit hyvin käyttää pyyhettä ennen kuin se pitää laittaa pesuun. Minun taas pitää vaihtaa pyyhettä joka asiakkaan jälkeen..oma pyyhe olisi varsinainen ekoteko!

Hieronnan aikana ja vaikka jälkikäteenkin on tärkeää kertoa omista tuntemuksista, jos esimerkiksi tulee huono olo, kipu säteilee laajalle tai tekee liian kipeää/ ei tunnu mitenkään /kutittaa… Ihmisten kivun mieltämien ja kipukynnys ovat hyvin erilaisia.

Minulle ne ovat tärkeää tietoa hieronnan kannalta ja esim. pitkään jumissa ollut lihas voi aluksi olla hyvinkin kipuherkkä.

"Hieronnan aikana voi kuunnella musiikkia/tuoda oman cd:n tai vain nauttia hiljaisuudesta tai puhua sydämensä kyllyydestä".

Hierontaan tuloa ei missään nimessä pidä jännittää, kenenkään linjoja ei arvostella, jokainen on tervetullut hierontaan omana itsenään. Astu rohkeasti sisään vain!

venytys venytys